denken + DOEN

Een helder communicatieplan is een belangrijke basis. Maar een goede uitwerking maakt het pas echt af. Met gevoel voor woord en beeld kan ik het plan opstellen en vervolgens uitwerken in teksten en fotografie en/of anderen hierin begeleiden en aansturen.

Streets of New Brooklyn

Almere

kwartiermaker, contentcreatie, interviews, fotografie

De straten ademen de sfeer van Brooklyn. Deze nieuwe wijk in Almere Poort, nu in aanbouw, wordt een sfeervolle wijk die refereert aan de architectuur van de bekende wijk in New York. Die sfeer wordt niet alleen bepaald door huizen te maken die lijken op die van Brooklyn. Het wordt pas echt een stadswijk als ook de voorzieningen urban zijn. Heijmans, ontwikkelaar van de wijk, heeft mij daarom gevraagd mensen te benaderen die passen bij het gevoel van New Brooklyn en met hun te praten over Almere, de wijk en hun eventuele plek in New Brooklyn. Onderneemster Maxime Tevreden denkt aan openen van een tweede Neighbour's Kitchen en wil hier samenwerkingen aangaan met andere ondernemers. Zij, en andere mensen uit Almere, heb ik geïnterviewd, waarmee het gevoel van New Brooklyn alvast voor geïnteresseerden om er te gaan wonen of een onderneming te starten alvast gaat leven. Zie www.newbrooklyn-almere.nl

Wil je meer weten? Neem contact op

De toekomst van de stad op Berlijnplein

Utrecht

Visie, strategie, uitvoering: contentmanagement en contentcreatie, omgevingsmanagement, co-creatie, pers, campagnes, socials

Communicatieadviseur Berlijnplein

Het Berlijnplein is hét cultuurplein in het midden van Leidsche Rijn Centrum. Het plein, met nu meerdere tijdelijke paviljoens, transformeert de komende jaren naar een een culturele plek met een heel divers en vernieuwend aanbod in kunst, cultuur, makers en creatieve, innovatieve en maatschappelijke organisaties. De Gemeente Utrecht werkt met onder meer RAUM, DePlaatsmaker, Het NUT, Jonge Honden, Goede Vrijdag, BuurtWerkKamer, HKU samen om dit voor elkaar te krijgen. Alle facetten van communicatie, branding, strategie, omgevingsmanagement, contentcreatie, campagnes, zitten in mijn rol om samen met de partners dit in de wijk, stad en landelijk onder de aandacht te brengen.

Wil je meer weten? Neem contact op

Van downtown naar UPtown

Amsterdam

Visie, contentmanagement, contentcreatie, fotografie, interviews

Opzetten en beheren van gebiedsplatform UPtown Sloterdijk

Wie pakweg 10 jaar geleden station Sloterdijk uitliep het Orlyplein op, kwam op een winderig en stenig plein terecht met eromheen alleen maar kantoren en bedrijfsgebouwen. Nu is het plein getransformeerd naar een groene oase, poppen horeca tenten op in tijdelijke containergebouwen en zijn state-of-the-art woongebouwen in aanbouw. Sloterdijk wordt een diverse stadswijk van de toekomst. De partijen die hieraan werken, de gemeente Amsterdam, ontwikkelaars en bedrijven uit de wijk, willen deze transformatie zichtbaar maken. Het gebiedsplatform UPtown Sloterdijk is de plek waar verhalen over verleden en toekomst van Sloterdijk samen komen. Kunstenaars, ondernemers, bewoners en vele anderen komen aan het woord. Het bedenken van dit platform heb ik samen met Conversation-Next gedaan, waarna ik verantwoordelijk ben geweest voor de content op het platform.

Wil je meer weten? Neem contact op

Een energiek verhaal van Marloes en reinier

Amsterdam

Visie, strategie, contentmanagement, contentcreatie, fotografie

Corporate communicatie voor Studio Solarix

Marloes van Heteren en Reinier Bosch dromen van een mooie stad die zijn eigen energie opwekt. De potentie van gevels van gebouwen is enorm. Studio Solarix heeft een innovatieve oplossing voor de energietransitie met gevel zonnepanelen. Geen zwarte panelen, maar panelen met een bijzonder ontwerp. Panelen die gevels mooier maken. Techniek en esthetiek gaan hand in hand.

Bij Studio Solarix ben ik verantwoordelijk geweest voor het neerzetten van de communicatie: de verhaallijn van Studio Solarix, het opzetten en beheren van de website en social kanalen, meedenken in prijsvragen en acquisitie, teksten en fotografie.

Wil je meer weten? Neem contact op